Autor: Põllumajandus.ee • 11. mai 2023

Maaülikooli töötajad istutasid Järvseljale ligi 4000 kuuske

9. mail istutasid Eesti Maaülikooli töötajad Järvseljale maaülikooli metsa mõne tunniga 3744 noort kuuske. Kaks aastat tagasi tormi hävitatud metsa asemel hakkab nüüd kasvama noor metsapõlv.
Maaülikooli töötajad istutasid Järvseljale ligi 4000 kuuske.
Foto: Kristina Kurm

Puid istutati ligi 6-hektarisele alale, mis tekkis 2021. aasta juunitormi kahjustuse koristamise tagajärjel. Mulda pandi Järvselja taimlas kasvanud 2-aastased hariliku kuuse taimed. Looduslikult lisandub langile ka lehtpuid ja nii kujuneb sinna mitmekesine ja tootlik segamets.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960