Autor: Põllumajandus.ee • 11. mai 2023

MES-i konsulendid juhendavad e-PRIA keskkonnas toetuste taotlejaid

10. mail algas PRIA-s pindala- ja maaelu arengu loomapõhiste toetuste taotluste vastuvõtt. Toetusi saab esitada 15. juunini. Maaelu Edendamise Sihtasutuse (MES) nõuandeteenistuse konsulendid juhendavad e-PRIA keskkonnas toetuste taotlejaid pea kõigis Eesti maakondades.
Toetuste taotlemisel on sel aastal võrreldes eelmiste aastatega väga palju muudatusi.
Foto: Pexels

"Toetuste taotlemisel on sel aastal võrreldes eelmiste aastatega väga palju muudatusi. Konsulendid on saanud muudatustest põhjaliku ülevaate ja juhendavad taotlejaid erinevates küsimustes, näiteks kliendiks registreerimisel, põldude joonistamisel ja põllumassiivide piiride muutmisel,“ ütles MES nõuandeteenistuse juht Leho Verk ning lisas, et konsulendid juhendavad ainult eelregistreerimise alusel, seega palume juhendamise aeg varakult broneerida.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960