Autor: Põllumajandus.ee • 16. mai 2023

Erametsaomanikud taotlesid looduskaitselisi hüvitisi ligi 7 miljoni eest

2. mail lõppenud Natura metsa ning looduskaitseliste piirangute toetuse taotlusvoorus taotleti KIKist looduskaitseliste piirangute järgimise eest hüvitisi enam kui 75 855 hektarile metsamaale. Kokku esitas taotluse 5348 metsaomanikku.
Erametsaomanikud taotlesid looduskaitselisi hüvitisi ligi 7 miljoni eest.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Natura 2000 erametsades elurikkuse soodustamise toetuse taotluse esitas tänavu 4858 metsaomanikku kokku pea 67 500 hektarile. Kõige rohkem taotlusi laekus Harjumaa metsaomanikelt (832), selle järgnesid Saaremaa (607) ja Võrumaa (562). Pindala poolest taotleti kõige enam toetust Võrumaale (9 612 ha), järgnesid Pärnumaa (8oe786 ha) ja Valgamaa (8089 ha).

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960