Autor: Põllumajandus.ee • 16. mai 2023

Väärt haridus Luua Metsanduskoolist

Luua Metsanduskool alustas vastuvõttu kõigile, kes soovivad oma oskustega töötada edaspidi Eesti looduses ning teha tarku otsuseid metsanduse, arboristika, maastikuehituse ja matkajuhtimise valdkondades. Kokku on plaanis vastu võtta ligi 300 uut õpilast.
Luua Metsanduskoolist saab õpilane lisaks teoreetilistele teadmistele ka praktilise tegevuse oskused.
Foto: Tõnu Eller/Luua Metsanduskool

„Luua Metsanduskooli trumpalad on seotud eelkõige metsandusega selle erinevates tahkudes. Kuna metsandus on muutumises, oleme teinud kohandusi ka oma õpingutes, et ennast leiaks üles igaüks – alates tulevikueriala otsivast noorest kui ka kogenud metsamehest, kel vaja värskendada nüüdisaegseid teadmisi või omandada uuenenud tehnoloogiaga töötamise oskusi,“ sõnas koolijuht Haana Zuba-Reinsalu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960