Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 17. mai 2023

Läti piimatootjad on tuleviku suhtes ebakindlad

Alates talvisest piimanduskriisist on nii Läti piimatootjad kui -töötlejad tuleviku suhtes ebakindlad. Läti põllumajandusministeerium lubab lähikuudel välja töötada uued regulatsioonid pikaajaliste piima kokkuostulepingute kohta, samal ajal kui sektori asjaosalised võitlevad ellujäämise nimel ja sellesse plaani eriti ei usu.
Piimandus koondub järjest enam suurtootjate kätte.
Foto: Pixabay

Osa valdkonna esindajatest leiab, et turule peaksid jääma vaid suurimad tegijad, kes suudavad efektiivselt toota, vahendab Zemgale Televisioon.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960