Autor: Põllumajandus.ee • 19. mai 2023

LEMKEN toob turule uue kultivaatori

Põllutehnika tootja LEMKEN annab teada uue kultivaatori Karat 10 turuletoomisest. Uus kultivaatorimudel on saadaval ripp- ja poolrippversioonis töölaiustega kolm kuni seitse meetrit.
Turule saabub uus kultivaator Karat 10.
Foto: LEMKEN

Kultivaatori piid on paigutatud tõmbetelje ümber sümmeetriliselt, mis annab masinale väga madala haakekõrguse ja aitab vältida külgtõmmet. See on eriti oluline, kui kultivaatorit kasutatakse koos rea jälgimise süsteemiga. Samal ajal tagab see põhjaliku mulla segamise.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960