Autor: Põllumajandus.ee • 23. mai 2023

Maaülikooli professor Merrit Shanskiy nomineeritakse edukate naisteadlaste portaali

Sel aastal nomineerib Eesti Teadusagentuur tippteadlaste portaali AcademiaNet 13 naissoost Eesti teadlast. Nomineeritavate hulgas on Eesti Maaülikooli mullateaduse kaasprofessor Merrit Shanskiy.
Maaülikooli kaasprofessor Merrit Shanskiy.
Foto: Kristina Kurm

Esitamisel lähtuti teadlaste edukusest riiklike rühmagrantide ja välisrahastuse taotlemisel ning tehti koostööd positiivselt evalveeritud teadusasutustega, kel oli õigus omapoolseid kandidaate esitada vastavalt AcademiaNet-i kriteeriumitele. Portaali AcademiaNet eesmärk on edukaid naisteadlasi rahvusvaheliselt esile tõsta ja hõlbustada nt ekspertide, konverentside esinejate, akadeemiliste ametikohtade täitjate ja projektipartnerite leidmist ka Eesti teadlaste hulgast. AcademiaNet portaali koordineerib Šveitsi Teadusfond (Swiss National Science Foundation), mille partneriteks ja teadlaste esitajateks on erinevate riikide teaduste akadeemiad ja teadust rahastavad organisatsioonid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960