Autor: Põllumajandus.ee • 25. mai 2023

Esmakordselt kogunes METK teadusnõukogu

17. mail kogunes Jõgeval esmakordselt Maaelu Teadmuskeskuse (METK) teadusnõukogu. Teadusnõukogu on loodud METKi teadus- ja arendustegevusega seotud küsimuste lahendamiseks.
17. mail kogunes Jõgeval esmakordselt Maaelu Teadmuskeskuse teadusnõukogu.
Foto: METK

Teadusnõukogu esimesel istungil tutvustas direktor Andre Veskioja uutele nõukogu liikmetele asutuse struktuuri, tegevusuundi ja ülesandeid. Ministeeriumi esindajad rääkisid ootustest METKle ja teadusnõukogule. Toimus ka avatud arutelu liikmetega ootustest ja edasistest plaanidest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960