Autor: Põllumajandus.ee • 25. mai 2023

Parima Noortaluniku nimetuse noppis Tiina Laanemets

21. korda toimusid Noortaluniku kutsevõistlused, kus sel korral osales 33 võistlejat. Osalejate arvukusele vaatamata oli võistlustules vaid neli naist, kellest üks saavutas esikoha ja teine pääses esikolmikusse.
Parima Noortaluniku nimetuse noppis Tiina Laanemets.
Foto: Järvamaa Kutsehariduskeskus

Türi Lillelaada ajal toimunud Noortaluniku võistlus paistis silma selle poolest, et naisvõistlejad näitasid üles head ettevalmistust ja saavutasid esikolmikus lausa kaks kohta. Võitja Tiina Laanemets oli ise ka üllatunud võidu ja oma heade tulemuste üle. „Mulle lihtsalt öeldi, et võistlus on tulemas ja soovitati osaleda. Mõtlesin, et miks mitte ja panin oma nime kirja. Poleks kunagi arvanud, et ma võidan,“ rõõmustas Laanemets. Ta ütles, et kuigi osales tänavu esimest korda, planeerib ta järgmine aasta kindlasti osaleda.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960