Autor: Põllumajandus.ee • 26. mai 2023

Siloseire: silo tegemine on ootel

Algas iga-aastane heintaimede sileerimise optimaalse aja seire. Maaelu Teadmuskeskus korraldab siloseiret juba alates 2002. aastast.
Siloteoni on veel veidi aega.
Foto: Pixabay

2022/23 aasta klimaatiline talv algas koos külmailmade saabumise ja püsiva lumikattega varakult, juba novembris. Ilmastik püsis suuremas osas Eestis talvisena kevadeni välja, kuid esines ka sulaperioode.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960