Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. juuni 2023

Põllutehnika müüja nomineeriti 2023. aasta vastutustundlikuks ettevõtjaks

Eesti kõige vastutustundlikumad asutused said eile kvaliteedimärgised, millega tunnustatakse ühiskondliku, keskkonna ja juhtimisliku tegevuse poolest silma paistnud tööandjaid. Põllumajandustehnika müüja Baltic Agro Machinery AS pälvis vastutustundliku ettevõtluse indeksi hõbetaseme märgise.
Baltic Agro Machinery AS pälvis vastutustundliku ettevõtluse indeksi hõbetaseme märgise.
Foto: VEF

Kokku oli Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi (VEF) indeksi märgise saajaid tänavu 49, lisaks jagati Kai kultuurikeskuses toimunud üritusel välja ka kolm eriauhinda.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960