Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 9. juuni 2023

Fotogalerii: Linas Agro põllupäev keskendus leheväetistele ja taimekaitsele

6. juunil toimunud Linas Agro põllupäeval Raplamaal, Paadu talus võeti fookusesse leheväetised ja taimekaitsevahendid ning seda ettevõtte agronoomia eksperdi, põllumehe Andrus Lundi põldudel.
Andrus Lund koos Linas Agro tiimiga tutvustamas tehtud töid talinisu 'Etana' põllul.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Aastad ei ole vennad. Andrus Lundi põldudel toimusid põllupäevad ka aasta varem, siis oli sealse piirkonna suurimaks mureks taliviljade halb talvitumine ja kevadel tuli teha põldudel palju ülekülve, parandusi. Tänavune talv oli taliviljale soodne, sama aga ei saa öelda kevade kohta – see on jahe ja kuiv.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960