Autor: Põllumajandus.ee • 12. juuni 2023

Kuusiku katsekeskus kutsub põllupäevale

15. juunil toimuva põllupäeva eesmärk on tutvustada uusi sorte ja agrotehnikat. Peale selle antakse ülevaade taimekahjustajate monitooringu tulemustest ja automaatilmajaamade tähelepanekutest.
Põllupäev Kuusikul 2022. aasta suvel.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Kuusiku katsekeskuse põllupäevad on pika ja väärika ajalooga. Kuna katsekeskus on nüüd Maaelu Teadmuskeskuse (METK) värske struktuuriüksus, keskendutakse sel aastal veidi laiemalt METKi tegevuste ja tugevuste tutvustamisele Kuusiku katsete baasil.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960