Autor: Põllumajandus.ee • 14. juuni 2023

Algas toiduainetööstustele mõeldud erakorralise toetuse taotluste vastuvõtt

Täna, 14. juunil avanes e-PRIAs taotlusvoor toiduainetööstuses tegelevatele töötlemisettevõtetele, kes saavad taotleda toetust 2022. aastal 1. märtsist 31. detsembrini tehtud energiakulu hüvitamiseks. Taotlusi võetakse vastu 21. juunini.
Taotlusvooru eelarve on 4,9 miljonit eurot ja seda rahastatakse Eesti riigieelarvest riigiabina.
Foto: Pixabay

PRIA arengutoetuste osakonna juhataja Piret Kljutšivski ütleb, et sel suvel avaneb PRIAs kaks erakorralise toetuse taotlusvooru. „Täna avanenud voorus saavad toetust taotleda toiduainetööstuse töötlemisettevõtted ja 4.-11. juulil põllumajandustoodete esmatootmisega tegelevad ettevõtjad. Kindlasti on tegu väga oluliste toetustega, mis aitavad ettevõtjaid praegustes keerulistes oludes hakkama saada,“ lisab Piret Kljutšivski.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960