Autor: Põllumajandus.ee • 16. juuni 2023

Maaülikool alustab veterinaarmeditsiini suure juubeliaasta tähistamist tudengite lõpuaktusega

Täna, 16. juunil lõpetab Eesti Maaülikooli järjekordne lend loomaarste. Lõpuaktus on avalöök veterinaarmeditsiini 175. aastapäeva tähistamisele.
Hobuse kuju Maaülikooli linnakus.
Foto: Kristina Kurm

Eesti Maaülikooli rektor professor Ülle Jaakma ütles, et veterinaarmeditsiini õpetamise algust Tartus võib lugeda ka maaülikooli sünniajaks, kui arvestada meie erialasid. “Loomaarstiõpe on ju maaülikooli üks nurgakivi, seega tähistame veterinaarmeditsiini juubelit tänavu kogu maaülikooliga,” sõnas Jaakma.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960