Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 20. juuni 2023

Härjanurme mõis tegi suurinvesteeringu piimatootmisesse

Jõgevamaal Sadukülas avati 16. juunil pidulikult Härjanurme Mõisa vabapidamislauda pea miljon eurot maksnud lüpsikarussell. Valmis sai ka ettevõtte uus kontori- ja olmehoone.
Härjanurme Mõis tegi suurinvesteeringu piimatootmisesse.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Taani põllumeestest investoritele kuuluv Härjanurme Mõis on Jõgeva maakonna üks suurimaid põllumajandustootjaid. Piimafarmis oli 2022. aasta lõpu seisuga 1100 piimalehma ja 931 noorlooma. Toorpiim müüakse osaühingule ELPA.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960