Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 28. juuni 2023

Ukraina peab olema valmis eksportima peamiselt Doonau sadamate kaudu

Ukraina peab olema valmis eksportima teravilja peaaegu eranditult oma Doonau jõe sadamate kaudu, sest Venemaa blokeerib tegelikult Musta mere kaubasaadetisi, teatas Ukraina meresadamate amet 27. juunil.
Sadam Doonau jõel.
Foto: Pixabay

"Kuna Venemaa blokeerib tegelikult viljakoridori toimimist, peame olema valmis peaaegu kogu uue saagi ekspordimahu vastu võtma Doonau sadamate kaudu," ütles Ukraina meresadamate ameti juhataja asetäitja Dmõtro Barinov.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960