Autor: Põllumajandus.ee • 12. juuli 2023

Galerii: ministeeriumisse kogunesid parimad maamajanduse ja merenduse noored

Regionaalminister Madis Kallas tunnustas eile, 11. juulil toimunud pidulikul vastuvõtul maamajanduse ning merendusega seotud kutse- ja kõrgharidusõppe parimaid lõpetajaid. Tänuüritus parimatele lõpetajatele toimus 25. korda.
Regionaalminister ja METKi juht tänasid ja tunnustasid maamajanduse ja merenduse erialade parimaid koolilõpetajaid
Foto: Raul Mee

„Eesti vajab noori ja teotahtelisi inimesi, kes viivad edasi Eesti maa- ja mereelu arengut,“ ütles regionaalminister Madis Kallas. „Teadlikud ja targad valikud nii põllumajanduses kui ka merenduses on väga olulised, sest läbimõeldud ja innovaatilised lahendused toovad edu tootmistulemustes ja hoiavad keskkonda. Teie aitate katta tulevikus meie inimeste toidulaua ning me saame koos tõdeda, et Eestis on hea elada,“ mõtiskles minister.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960