Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. juuli 2023

Kristen Michal: Euroopa Parlament toetab looduse taastamise seisukohtade kokkulepet

Euroopa Parlament tegi 12. juuli üldkogul lõpliku otsuse toetada looduse taastamise seisukohtade kokkuleppimist. Edasi algavad läbirääkimised nõukoguga, kes andis määrusele oma heakskiidu juba 20. juunil.
Kliimaminister Kristen Michali sõnul on Eesti pikka aega aktiivselt tegelenud elurikkuse hoidmise ja taastamisega.
Foto: Äripäev

Praeguse ettepaneku järgi seati eesmärgiks parandada 2030. aastaks 30% hetkel halvas seisus olevatest elupaigatüüpide ja kaitstavate liikide elupaikadest. Lisaks maismaa ja mere ökosüsteemidele puudutab määrus ka linnu, kus tuleb soosida rohealade loomist ja säilitamist.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960