Autor: Põllumajandus.ee • 14. juuli 2023

Maa-amet saab uue peadirektori asetäitja

Praegune Maa-ameti peadirektori asetäitja Mari-Liis Mikli võtab vastu uue väljakutse ja alustab 1. oktoobril tööd Justiitsministeeriumi justiitshalduspoliitika asekantslerina. Alates 1. oktoobrist alustab Maa-ameti peadirektori asetäitjana tööd Maritta Mägi.
Alates 1. oktoobrist alustab Maa-ameti peadirektori asetäitjana tööd Maritta Mägi.
Foto: Maa-amet

„Mari-Liis on suurepärane spetsialist ja juht. Oleme koos temaga ellu viinud mitmed edukad ja olulised arengud. Tema energilisus ja sõbralikkus on loonud hea, konstruktiivse koostöö kolleegidega. Usun, et meil on ka tulevikus väga huvitavaid koostöövaldkondi. Soovime talle edu uutes ülesannetes!“ rääkis Maa-ameti peadirektor Tambet Tiits.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960