Autor: Põllumajandus.ee • 19. juuli 2023

Peipsi, Lämmi- ja Pihkva järvel lõppes rääbisepüük avavee- ja ääremõrdadega

Tänasest peatatakse rääbisepüük Peipsi, Lämmi- ja Pihkva järvel avavee- ja ääremõrdadega, kuna selleks aastaks nendele püügivahenditele eraldatud rääbisekvoot on välja püütud.
Peipsi suitsurääbis.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

„Kuigi sel aastal rääbist avavee- ja ääremõrdadega püüda enam ei saa, siis tänu individuaalkvootide rakendumisele on võimalik rääbisepüüki jätkata teiste vahenditega, mille kvoot ei ole veel ammendunud,“ rääkis regionaalminister Madis Kallas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960