Autor: Põllumajandus.ee • 24. juuli 2023

CLAAS täiendab kombainide perekonda

CLAAS laiendab oma kombainide tootevalikut kolme uue viiepuisturilise masinaga TRION-i ja LEXION-i seeriate järel. Uus seeria EVION sobib ideaalselt perefarmidesse ja väiksemate põldudega tegelevatele põllumajandusettevõtetele.
Uus seeria sobib ideaalselt perefarmidesse.
Foto: Claas

Uus seeria EVION, mis on saadaval CLASSIC ja MAXI variantides, valikuga TREND või BUSINESS varustuse vahel, sobib ideaalselt väiketootjatele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960