Autor: Jaak Reemann, Baltic Agro heinaseemnete tootejuht • 24. juuli 2023

Miks ja milliseid vahekultuure kasvatada?

Baltic Agro heinaseemnete tootejuht Jaak Reemann selgitab, miks ja milliseid vahekultuure tasuks kasvatada.
Keerispea põld Lääne-Virumaal.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Vahekultuure kasvatatakse põhikultuuride vahel eesmärgiga parandada mullaviljakust, suruda alla umbrohtumust ning vähendada toitainete liikumist sügavamatesse mullakihtidesse, kust taim neid kätte ei saa.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960