Autor: Põllumajandus.ee • 31. juuli 2023

KANDIDAATIDE NIMEKIRI | Parima metsamajandaja tiitlit jahib 14 kandidaati

30. korda toimuva parima metsamajandaja konkursi võitja valitakse seekord kokku 14 kandidaadi hulgast ja tehakse teatavaks 26. augustil Tõrvas toimuval kogu pere metsapäeval. Tööstusuudised.ee avaldab „Parim metsamajandaja 2023“ kandidaatide nimekirja.
Mets Harjumaal.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Eesti Erametsaliidu tegevjuhi Jaanus Auni sõnul toob Kogu pere metsapäev sõna otseses mõttes metsa linna, tutvustades linnaelanikele metsa majandamist ning erinevaid metsas tegutsejaid. „Kogu pere metsapäev toimub igal aastal mullu parima metsamajandaja tiitli saanud metsaomaniku kodumaakonna keskuses. Seekordne metsapäev viib meid 2022. aasta parima, Andrus Niidu kodumaakonda,“ selgitas Aun ja lisas, et Valgamaal on metsamajandajate ring tõeliselt mitmekesine ning valgamaalastele on metsa- ja puidutööstus olulisel kohal.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960