Autor: Põllumajandus.ee • 31. juuli 2023

Turul kaks uut taimekaitsevahendit

Põllumajandus- ja Toiduamet teatas kahe uue taimekaitsevahendi Panarex ja Bagira turule lubamisest.
Mõlemat taimekaitsevahendit on lubatud kasutada nii suvi- kui talirapsil.
Foto: Pixabay

Taimekaitsevahendit Panarex on lubatud kasutada suvi- ja talirapsil, suhkrupeedil, söödapeedil, kartulil, linal ja porgandil lühiealiste kõrreliste umbrohtude ning pikaealiste kõrreliste umbrohtude tõrjeks ja talirapsil isekülvanud teravilja tõrjeks. Toote täpsemad kasutustingimused on kättesaadavad taimekaitsevahendite registris.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960