Autor: Põllumajandus.ee • 2. august 2023

Oluline info toetuste taotlejatele seoses ebasoodsate ilmastikuoludega

13. juulil fikseeris Vabariigi Valitsus regionaalministri ettepanekul Eestis põuast tingitud ebasoodsad ilmastikutingimused, mis võivad põhjustada põllumajandussektorile majanduslikku kahju ning tekitada raskusi lepingutingimuste täitmisel.
Põuast kahjustatud nisupõld Valgamaal.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

PRIA palub kõigil toetuste taotlejatel tähelepanu pöörata sellele, et kui PRIA kliendil ei ole toetuse nõuet või kohustust võimalik täita vääramatu jõu või erandlike asjaolude tõttu (nt pikaajaliselt kestvad ebasoodsad ilmastikuolud vms), siis tuleb sellest esimesel võimalusel PRIAt teavitada kas e-PRIA vahendusel või saates teavituse e-posti aadressil [email protected].

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960