Autor: Põllumajandus.ee • 8. august 2023

ISAE 2023 konverents tõi kokku teadlased 40 riigist

Eesti Maaülikooli korraldas 1.-5. augustini Tallinnas enam kui kolmesaja osalejaga rahvusvahelise teaduskonverentsi ISAE 2023, mis oli pühendatud loomade käitumise uurimisele.
Konverentsi raames külastati ka Eesti ettevõtteid, näiteks Sae talu lambakasvatust.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Korraldustoimkonna liige, Eesti Maaülikooli loomade heaolu professor David Richard Arney ütles, et kuue päeva jooksul mahtus konverentsiprogrammi nii teaduslikke loenguid, esitlusi, kohtumisi, töötubasid, seltskondlikke üritusi kui ka teadus- ja turismiekskursioone.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960