Autor: Põllumajandus.ee • 10. august 2023

PTA tuvastas Poola päritolu sibulad, mis on saastunud taimekaitsevahendi jäägiga

Põllumajandus- ja Toiduamet (PTA) annab teada, et Poola päritolu lahtise mugulsibula partiist numbriga 207265 tuvastati taimekaitsevahendi jääkide ületus. Sibulaid müünud Coopi jaekaubanduskett on algatanud antud sibulate tagasikutsumise.
PTA tuvastas Poola päritolu sibulad, mis on saastunud taimekaitsevahendi jäägiga.
Foto: Unsplash

Põllumajandus- ja Toiduameti toiduosakonna peaspetsialisti Kaisa Orgusaare sõnul tuvastati sibulas taimekaitsevahendi jääki koguses, mis on kõrgem Euroopa Liidus kehtestatud piirnormist. „Ettevõte on algatanud toote tagasikutsumise ja edastanud vajalikud dokumendid,“ selgitas Orgusaar.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960