Autor: Rahel Lepp • 14. august 2023

Kundas katsetati pop-up talupoega

Sel suvehooajal sai Kunda kandi talude toodangut osta üritustel ja laatadel, sest Ranna-Viru Seltsi koondunud neli kohalikku perekonda otsustasid katsetada, kas Kunda kandis oleks mõttekas pidada talupoodi.
"Eksperimentaal-talupood" järjekordsel üritusel.
Foto: Erakogu

„Eelmise aasta oktoobris Kunda seltsimajas toimunud seminaril kostus nurinat, miks Kundas ei ole talupoodi,“ rääkis projekti eestvedaja Kaido Veski, kuidas kõik algas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960