Autor: Põllumajandus.ee • 14. august 2023

Mahekeskus koolitab suvel Tartu linnaaednikke

Eesti Maaülikooli Mahekeskuse eestvedamisel toimuvad sel suvel koostöös Tartu kogukonnaaedadega suvised õpitoad. Loengud on osalejatele tasuta.
Tartu Linnaraamatukogus toimub ka väike tomatinäitus.
Foto: Unsplash

Augustikuus toimuvad Tartu Maheaia Linnupargi aias kaks õpituba. 14. augustil kell 18 räägib Triinu Guerrin seemnete kogumisest ja säilitamisest. Oma tegevusi tutvustab ka Tartu Linnaraamatukogu Seemneraamatukogu. Toimub väike tomatinäitus, kuhu tulijad võivad oma parimad ja erilisemad tomatid kaasa võtta. Loe lisaks ja anna oma tulekust teada SIIN.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960