Autor: Juuli Nemvalts, Meelika Sander-Sõrmus • 15. august 2023

Põllutehnikatootja tunneb sektoris toimuva mõjutusi

Põllumajandustehnika tootja KUHN andis juulis Prantsusmaal toimunud üritusel uute mudelite tutvustamisel teada, et kuigi ennustatakse põllumajandussektorile raskeid aegu, on masinapargi tehnikauuendused arvestanud põllumeeste ees seisvate ülesannetega. Uuendused on seotud säästlikuma kütusekulu, ergonoomiliste kabiinisisustuste ja keskkonnahoiust tulenevate nõuetega.
Põllutehnikatootja KUHN tutvustas juuli alguses toimunud pressiüritusel turul toimuvat ja selle mõju tehnikatootmisele.
Foto: Juuli Nemvalts

KUHNi müügi- ja turundusdirektor Rolf Schneider ütles, et sektoris on saabumas majanduslikult keerulised ajad. Selles on oma osa toormehindade tõusul, samuti annab tunda valuutakursside mõju ja eriti mõjutab tulemusi Venemaale kehtestatud rahvusvahelised kaubanduspiirangud, aga ka viimase 12 kuu jooksul palju tõusnud intressimäärad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960