Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 16. august 2023

Juhan Särgava: ilmataadiga on suhted “usuleiged” nagu valitsusegagi

Eesti põllumajanduse käekäik keset kõrbeaega, ja ka nüüd, on meie rahvusliku lapiteki sarnane. Hästi erinev kohati - nii võtab sektori hetkeolukorra kokku mahetootja, Saidafarm OÜ juht Juhan Särgava Äripäeva vastilmunud taime- ja loomakasvatuse konkurentsiraportis.
Saidafarm OÜ juht Juhan Särgava.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Staažika piimatootja- ja töötleja sõnul on suur defitsiit rõõmusõnumitest ja neistki mis olukorda rahuldavaks nimetaksid. “Neid on, aga ei paista välja või vähemasti kiidelda ei julge keegi – homme ei pruugi neidki enam olla,” märgib Särgava.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960