Autor: Põllumajandus.ee • 29. august 2023

Maaülikool teadlased osalevad olulistes otsustuskogudes

Möödunud nädal tõi mitu teadet sellest, et Eesti Maaülikooli teadlased on kutsutud ekspertidena osalema mitmetesse olulistesse nõuandvatesse kogudesse.
Kliimanõukogu uus koosseis.
Foto: Marju Kaasik/Kliimaministeerium

Nii löövad metsaökosüsteemide professor, akadeemik Veiko Uri ning EMÜ põllumajandusökonoomika vanemteadur ja Maaelu Teadmuskeskus (METK) põllumajandusuuringute osakonna juhataja Ants-Hannes Viira kaasa Kliimanõukogus, mille ülesandeks on nõustada kliimaseaduse ettevalmistamistel valitsust, riigikogu, ministeeriume ja huvirühmi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960