Autor: Põllumajandus.ee • 31. august 2023

Eesti Maaülikool tervitab õppeaasta avaaktusel 857 uut õppijat

Eesti Maaülikool alustab uut õppeaastat 1. septembril kell 12 aktusega maaülikooli spordihoone esisel õuealal. Sel aastal asub maaülikooli õppima 575 esmakursuslast bakalaureuseõppesse ning 282 esmakursuslast magistriõppesse.
EMÜ avaaktus 2021. aastal.
Foto: Risto Mets

Avaaktusel tervitavad üliõpilasi maaülikooli rektor professor Ülle Jaakma, õppeprorektor professor Endla Reintam ja üliõpilasesinduse esimees Eliise Tamme. Traditsiooni kohaselt kingitakse kõrghariduse esimese astme õppekavade parimatele sisseastujatele ülikooli tekkel. Aktusele järgnevad 1. astme üliõpilaste infotunnid instituutides.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960