Autor: Christiana-Gabriela Kristal, Maaelu Teadmuskeskus • 1. september 2023

Jõgeva sordiaretaja Julius Aamisepa pärand aretustöös on hindamatu

Täna, 1. septembril tähistab Maaelu Teadmuskeskus rahvusvahelise kuulsusega Jõgeva sordiaretaja Julius Aamisepa 140. sünniaastapäeva ja vaatab tagasi tema pärandile.
Jõgeva sordiaretaja Julius Aamisepa pärand aretustöös on hindamatu.
Foto: Maaelu Teadmuskeskus

Julius Aamisepp sündis 1. septembril 1883. aastal Karilepa Tõnul. Juba noorena tundis ta huvi nii raamatute kui ka viljapuude ja seemnete vastu. Koolitee möödus Aamisepal Läänemaal, kust elutee ta läbi käänakute tagasi isatalusse viis. Seal jätkas ta oma teadmiste täiendamist iseõppimise teel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960