Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 5. september 2023

Amazone uue adra praktiline arendus toimus Eestis

Amazone tõi turule uue 4-, 5- ja 6-hõlmalise rippes pööradra Teres 300, mis sobib traktoritele jõuklassiga kuni 300 hj. Uue adra peamine praktiline arendus toimus Eestis, erinevates Pärnu maakonna põllumajandusettevõtetes.
Amazone uue arda praktiline arendus toimus Eestis.
Foto: Amazone

„Teres 300 V on varustatud hüdraulilise töölaiuse seadistusega ja Teres VS hüdraulilise töölaiuse seadistuse ja hüdraulilise kivikaitse lahendusega. Uus ader Teres 300 on oma olemuselt lihtsa seadistuse, kerge veojõuvajaduse ja eeskujuliku künnipildiga ader,“ tutvustas Eestis Amazone tehnikat müüva Jatiina OÜ juht Jaanus Põldmaa uut adramudelit.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960