Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. september 2023

Peagi jõuab Eestisse maailma võimsaim traktor

Põllutehnikaturule on tulnud maailma võimsaim traktor - CASE IH Steiger 715 Quadtrac. Uuel mudelil on võimsust 715 hj ja tippvõimsust kuni 778 hj. Eelduslikult saab masinat juba järgmisel aastal ka Eesti põldudel näha.
Peagi jõuab Eestisse maailma võimsaim traktor.
Foto: Case

Dotnuva Baltic AS, kes Case IH kaubamärki meie turul esindab, toob välja, et tegu on maailma võimsaima traktoriga, mis on loodud andma jõudu eesmärgipäraselt, muutes ka suurtel pindaladel töötamise kiireks ja efektiivseks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960