Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 27. september 2023

Galerii: Toidumess 2023 toob kokku Eesti toiduvaldkonna tipud

Tallinna Toidumess toob kokku Eesti toiduvaldkonna tipptegijad. Sel aastal toimub mess 27.-28. septembril ja seda uues messipaigas - Unibet Arenal.
Tallinna Toidumess 2023 Unibet Arenal.
Foto: Andras Kralla

Kaubandus- ja HoReCa-sektori esindajatele suunatud Tallinna Toidumessil on tänavu osalemas 166 eksponaati, kes esitlevad külastajatele uudiseid, trende ja innovatsiooni. Samuti on esindatud tarbijate lemmiktooted, et veenda külastajaskonda nende püsivas kvaliteedis.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960