Autor: Põllumajandus.ee • 5. oktoober 2023

Maade hindamine toob juurde kümneid tuhandeid maamaksu maksjaid

Maksu- ja tolliameti teatel on möödunud aastal tehtud korralise maade hindamisega seoses on hüppeliselt tõusnud nende inimeste hulk, kelle maamaks on üle 5 euro, mis tähendab, et amet väljastab neile maksuteate.
Maade hindamine toob juurde kümneid tuhandeid maamaksu maksjaid.
Foto: Unsplash

Järgmisel aastal on juures ligi 59 000 maamaksu maksjat, kelle varasem maamaksukohustus on jäänud alla 5 euro, ja umbes 16 000 uut maaomanikku. Kokku seega umbes 75 000 uut maamaksu maksjat.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960