Autor: Põllumajandus.ee • 9. oktoober 2023

Regionaalminister: Moldova ühinemine ELiga toob meie põllumajandusele kasu

Regionaalminister Madis Kallas osaleb põllumajandusministrite kohtumisel, et arutada Moldova liitumist Euroopa Liiduga.
Regionaalminister Madis Kallas.
Foto: Andras Kralla

Moldova valitsus korraldab koostöös Euroopa Liidu ja FAOga kohtumise põllumajanduspartnerluse teemal. Kohtumisel keskendutakse peamiselt koostööle nii Euroopa Liidu riikide ministeeriumite kui ka ettevõtete vahel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960