Autor: Põllumajandus.ee • 10. oktoober 2023

Maaülikool ja metsandusettevõtted tugevdavad koostööd

Eesti Maaülikool ja Foreko Gruppi kuuluvad metsandusettevõtted sõlmisid täna, 10. oktoobril ühiste huvide ja koostöö deklaratsiooni, et arendada teadus-praktilist koostööd uute lehtpuuistandike rajamisel ja edasisel sihipärasel majandamisel.
Eesti Maaülikool ja Foreko Gruppi kuuluvad metsandusettevõtted sõlmisid täna ühiste huvide ja koostöö deklaratsiooni.
Foto: Eesti Maaülikool

Metsandusettevõtetel on maaüksusi, mis ei ole leidnud rakendust ning mida soovitakse võtta kasutusele. Koostöös Eesti Maaülikooli teadlastega rajatakse sinna kiirekasvuliste, haiguskindlate ja heade tüveomadustega lehtpuude istandikud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960