Autor: Põllumajandus.ee • 12. oktoober 2023

Lidl seab uued standardid värske vee vastustustundlikule kasutusele puu- ja köögiviljakasvatuses

Lidl on pühendunud põllumajanduses säästvale veekasutamisele – 2026. aasta veebruariks on jaemüüjal 100 protsenti üheksast kõrge riskitasemega riigist, sealhulgas Hispaania, Egiptus, Kreeka ja Itaalia, pärit puu- ja köögiviljasortiment sertifitseeritud vastavalt rahvusvaheliselt tunnustatud veestandarditele.
Lidl seab uued standardid värske vee vastustustundlikule kasutusele puu- ja köögiviljakasvatuses.
Foto: Pixabay

Hiljutised laastavad põuad ja üleujutused näitavad, kui oluline on kasutada vett väärtuslikku ressursina ja vastutustundlikul viisil. Toiduainetööstusel on siinkohal täita väga oluline roll, sest põllumajandus vastutab 70 protsendi ülemaailmse veetarbimise eest. Seetõttu on Lidl koos oma tarneahela partneritega pühendunud vee vastutustundlikule kasutamisele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960