Autor: Põllumajandus.ee • 13. oktoober 2023

Algas börsile suunduva munatootja aktsiate märkimisperiood

Täna, 13. oktoobril kell 10 algas Baltimaade suuruselt kolmanda kanamunade tootja, ASi APF Holdings esmase avaliku pakkumise (IPO) märkimisperiood, mille käigus on ka Eesti investoritel võimalus investeerida ettevõtte kasvuplaanide elluviimisesse ja jätkusuutlike õrrekanade munade tootmise suurendamisse.
APF Holdings-i farm asub Eesti piirist 15 kilomeetri kaugusel Aluksne linnas,
Foto: APF Holdings

Baltimaade investorid 13.-30. oktoobrini 2023 kestva märkimisperioodi jooksul märkida APF Holdingsi aktsiaid hinnaga 6,81 eurot. Ettevõte pakub IPO käigus investoritele kokku 1 027 930 uut aktsiat, mida on õigus ülemärkimise korral suurendada 103 000 aktsia võrra. Kui nõudlus ületab pakkumist, võib ettevõte jaotada aktsiaid investorile märgitud summast väiksemas summas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960