Autor: Põllumajandus.ee • 20. oktoober 2023

Lihatootja: tänavusel jõululaul domineerivad eestipärased lihtsad maitsed

Nõo Lihatööstuse tehnoloogi Marko Kokmanni sõnul paneb üldine hinnatõus ja ärev olukord maailmas eestlasi tegema turvalisi valikuid ka toidulaual, seetõttu iseloomustavad selle talvehooaja uusi tooteid lihtsad ja puhtad maitsed nagu on verivorstid Muhu leivaga.
Nõo Lihatööstuse tehnoloog Marko Kokmann.
Foto: Vallo Kruuser

Hinnatõusu valguses eelistavad inimesed ka tänavu süüa rohkem kodus ning restorane külastatakse harvem. Seega on tervislike mugavustoodete arendamine olnud Nõo Lihatööstusele juba teist aastat järjest fookuses. „Maitsva ja tervisliku õhtusöögi valmistamiseks ei ole tarvidust muud teha, kui panna meelepärane ahjuroog koos karbiga ahju ning nautida seda ühiselt pereringis,“ kirjeldas ta Nõo Lihatööstuse tootearenduse lõppeesmärki.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960