Autor: Jaroslav Tavgen • 2. november 2023

Rapla piimapulbritootja Solbritt esitas saneerimisavalduse

Rapla imikutoidu ja piimapulbri tootja Solbritt esitas saneerimisavalduse. Saneerimisnõustaja Ksenia Kravtšenko sõnul pankrot ettevõtet siiski ei ähvarda.
Imikutoidutootja Solbritt tahab saneerimist.
Foto: Scanpix

Solbritti Rapla tehas on töötanud alates 1939. aastast ja on tootnud suurema osa ajast piima. Nagu ettevõte oma kodulehel kirjutab, on alates 2005. aastast, mil ettevõte alustas koostööd Venemaa ettevõttega Nutritec, selle põhitoodanguks aga piimapulbrid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960