Autor: Põllumajandus.ee • 9. november 2023

Nafta hinda langetab nõudluse vähenemine

Nädala jooksul on Brent toornafta hind liikunud vahemikus 79 – 87 USD/b. Toornafta hinnale avaldasid suurimat mõju märgid suuremate majanduste nõrgenemisest ning EIA prognoosid, et nafta defitsiiti turul näha ei ole.
Nafta hinda langetab nõudluse vähenemine.
Foto: Pixabay

„Maailmaturu nafta hinnad olid sel nädalal languses, liikudes vahemikus 79 – 87 USD/b. Hinnalangusele andsid hoogu märgid suuremate majanduste jahtumisest, sellest tingitud naftatoodete nõudluse langus ja globaalse pakkumise ülejääk,“ ütles Circle K Eesti mootorikütuste hinnastamisjuht Indrek Sassi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960