Autor: Põllumajandus.ee • 17. november 2023

Peipsi tinti ja siiga tänavu püüda ei saa

Piirijärvedes Peipsi tinti ja siiga ei tohi eraldi üldse püüda, pisut on kasvanud rääbise püügikvoot.
Mitme populaarsete kalaliikide varud on piirijärvedes enam kui kesised
Foto: Andras Kralla

Eesti ja Venemaa ametnikud leppisid kokku uued kalapüügikvoodid Peipsi, Lämmi- ja Pihkva järvel. Kui koha ja haugi püügivõimalus järgmisel aastal väheneb, siis ahvenat ja rääbist võivad Eesti kalurid rohkem püüda, teatas põllumajandusministeerium.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960