Autor: Põllumajandus.ee • 22. november 2023

Keskkonnakomisjon: jäätmereform peab edendama taaskasutust

Riigikogu keskkonnakomisjon sai ülevaate jäätmereformi plaanidest ning toetas selle algatamist, et edendada taaskasutust ning vähendada trahviohtu Eesti riigile.
Jäätmereform peab edendama taaskasutust.
Foto: Pexels

Keskkonnakomisjoni esimees Igor Taro ütles, et varem oli keeruline motiveerida omavalitsusi tagama sorteeritud pakendite äravedu väljaspool suuremaid keskusi. “Loodetavasti jäätmereformiga kavandatavad muudatused aitavad sellele kaasa, et jäätmete sorteerimine ja ringlusse võtmine muutub lihtsamaks," ütles Taro.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960