Autor: Põllumajandus.ee • 28. november 2023

KPMG eksperdid: süsiniku nullheiteni viib vaid enneolematu innovatsioon

Ärinõustamisettevõtte KPMG hinnangul jõuab maailm aastaks 2050 süsiniku nullheiteni vaid enneolematu innovatsiooni toel. See eeldab, et äriinnovatsioon ja uute tehnoloogiate kasutamine tõuseb enneolematule tasemele ning taastuvenergiat kasutatakse oluliselt rohkem kui praegu.
Taastuvenergia arendajad on silmitsi tõsiste väljakutsetega
Foto: Pixabay

ÜRO iga-aastane rahvusvaheline kliimakonverents COP28 toimub tänavu 30. novembrist 12. detsembrini Dubais. Tänavune konverents on eriti oluline, kuna seal avalikustatav esimene globaalne ülevaade hindab seniseid edusamme globaalse soojenemise piiramisel 1,5 kraadini, teatas KPMG.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960