Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 28. november 2023

Sektori keskmine brutopalk jäi riigi keskmisest kõvasti maha

Kolmandas kvartalis aeglustus nii keskmise kui mediaanpalga kasv. Statistikaameti andmetel oli keskmine brutokuupalk 2023. aasta kolmandas kvartalis 1812 eurot ehk 10,4% kõrgem kui eelmisel aastal samal ajal. Mediaanpalk oli kolmandas kvartalis 1500 eurot ehk 11,2% suurem võrreldes eelmise aasta sama kvartaliga.
Põllumajandus-, metsamajandus- ja kalapüügisektoris oli keskmine brutokuupalk tänavu III kvartalis 1 489 eurot.
Foto: Unsplash

Põllumajandus-, metsamajandus- ja kalapüügisektoris oli keskmine brutokuupalk tänavu III kvartalis 1 489 eurot ning brutokuupalga mediaan 1 297 eurot.

2022. aasta III kvartalis olid samad näitajad vastavalt 1410 eurot ja 1192 eurot.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960